Доцент кафедри фізичної терапії, ерготерапії – учасник Міжнародного Проекту НАТО з фізичної реабілітації

Олександр Герасименко – кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри фізичної терапії, ерготерапії навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, фізичний реабілітолог з 20-річним стажем, керівник реабілітаційного відділення «АРОЛ ПЛЮС» завершив навчання за 2-річною програмою НАТО «Професійна підготовка і навчання фахівців зпротезування/ортезування в Україні» в рамках реалізації Міжнародного Проекту Трастового Фонду НАТО з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців.
Олександр Герасименко  став одним із 20-ти фахівців з України у сфері фізичної реабілітації, хто пройшов навчання за програмою НАТО, яка готує спеціалістів за Категорією II, що визнана Всесвітньою організацією з протезування та ортезування. Підготовка фахівців за програмою НАТО проводилась на базі Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності Харківського національного університету радіоелектронікив співпраці з німецькою освітньою школою HumanStudye.V. відповідно до міжнародно-визнаних стандартів ISPO Категорії ІІ. Випускники програми опановували процеси виготовлення протезних виробів за новітніми світовими технологіями. Успішне завершення навчання за цією програмою, дає право її випускникам займатися протезуванням та ортезуванням у всіх країнах світу.
Тож бажаємо нашому колезі не зупиняється на досягнутому, а продовжувати розвивати свою професійну майстерність та й надалі бути для нас прикладом для наслідування.