Український арбітр долучився до турніру вшанування пам′яті Лобановського

На фото В.В. Лобановський

28 листопада 2015-го року в Нью-Йорку відбувся Міжнародний футбольний Меморіал пам’яті Героя України В.В. Лобановського.
У футбольному турнірі, організованому – ось уже 13-й раз поспіль Асоціацією ветеранів спорту і присвяченому пам’яті великої Людини і Тренера світового футболу, взяли участь чотири команди ветеранів (старше 30-річного віку): «Україна» (Нью-Йорк), Нью-Джерсі, Чикаго і «Карпати – Крілатi» (Іонкерс).

Вони зіграли між собою за коловою системою і, уявіть собі, набрали однакову кількість очок, але чемпіона тринадцятого турніру все-таки визначили (за різницею забитих і пропущених голів).
У підсумку переможцем змагань, які пройшли на футбольному полі спорткомплексу «Авіатор», стала команда «Карпати – Крілатi»!
Після цього були вручені кубки, призи, медалі (кожному!) – тим, хто взяв участь у 13-му Міжнародному футбольному Меморіалі пам’яті В.В. Лобановського. Одним словом – тих . що програли в цьому турнірі, в Нью-Йорку не було.
2
Приємно, що і футзальна спільнота не залишилась осторонь цього футбольного дійства. Український арбітр, а нині спостерігач арбітражу Першої ліги Роман Проць (на фото перший справа), став одним з запрошених арбітрів турніру, а також встиг зіграти кілька матчів. Поїздка до Нью-Йорку стала чудовим подарунком для Романа Омеляновича, якому на днях виповниться 45 років.
3
На фото: другий зліва Р.О. Проць