Профорієнтаційна робота кафедри фізичної терапії, ерготерапії з випускниками Самбірського медичного коледжу

21 лютого в рамках підготовки до вступної компанії 2022 р. викладачем кафедри фізичної терапії, ерготерапії Фігурою О.А. була проведена онлайн-зустріч з студентами медсестринського та фельдшерсько-акушерського відділень Самбірського медичного коледжу.
Під час зустрічі, що відбувалась на платформі Google Meet, було презентовано наш університет, навчально-науковий інститут фізичної культури і здоров’я та можливість подальшого навчання за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія». Зокрема, було розкрито зміст професій фізичного терапевта і ерготерапевта, сферу їх діяльності в закладах охорони здоров’я, продемонстровано матеріально-технічні бази кафедр та бази практик, наголошено на перспективах працевлаштування після здобуття освіти, вказано, з яких предметів необхідні сертифікати ЗНО для вступу на бакалаврський рівень вищої освіти за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія».

1
4
2
6

До проведення профорієнтації долучились наші студенти Оленич Софія (ІІІ курс) і Андрушків Роман (ІІ курс) спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія», які в даний час проходять семестрове навчання в університеті прикладних наук VIVES (Бельгія) в рамках академічної мобільності студентів за програмою Erasmus+. Студенти поділилися враженнями від навчання у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка та в університеті прикладних наук VIVES (Бельгія).
Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на питання щодо умов вступу і навчання.