Дисемінація проєкту ERASMUS+ KA2 «UKROTHE» у ЗВО України

З метою підвищення обізнаності педагогічної спільноти щодо реалізації проекту UKROTHE (ЕРАЗМУС + КА2) 28 січня 2022 року відбулися зустрічі учасників проекту ДДПУ ім. І. Франка з професорсько-викладацьким складом кафедр фізичної терапії та ерготерапії Волинського національного університету імені Лесі Українки (завідувач кафедри доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Андрійчук Ольга Ярославівна) та кафедри фізичної реабілітації Ужгородського національного університету (завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту Філак Ярослав Феліксович).
Турчик І.Х. ознайомила присутніх з особливостями підготовки, реалізації та викликами, які повстали перед учасниками, а також схарактеризувала основні завдання проекту, які направлені на підготовку сучасної програми підготовки бакалаврів з ерготерапії з врахуванням кращого світового досвіду.

2
3
4

Закаляк Н.Р. презентувала навчально-наукову лабораторію ДДПУ ім.І.Франка з новітнім ерготерапевтичним обладнанням та особливостями його використання під час підготовки студентів майбутніх ерготерапевтів. А також ознайомила присутніх знауковою й навчально-методичною літературою, яка було отримана в рамках виконання проекту.
Учасники відзначили необхідність проведення подібних заходів у майбутньому, які є чудовою нагодою з обміну досвіду і зміцнення співпраці між ЗВО України.