Студенти ДДПУ – учасники виставки «Експо-2020»

Зверху вниз: Андрій Чепелюк, Тарас Орищак, Назар-Михайло Стеців та Ростислав Стеців.

10-11 листопада Національна збірна команда України виступила на Днях українського спорту («UA SPORTS»), в рамках Всесвітньої виставки «Експо – 2020» у м. Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) яка триватиме з 1 жовтня 2021 по 31 березня 2022 року. В складі збірної України виступали студенти першого курсу навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров`я, майстри спорту України зі спортивної акробатики, Тарас Орищак, Назар-Михайло Стеців та Ростислав Стеців.

Автограф-сесія Сергія Реброва

На День українського спорту «UA SPORTS» завітали почесні гості від еміратської сторони, а саме Міністерка культури та молоді ОАЕ Нура Бінт Мухаммад Аль-Каабі, заступник Генерального секретаря Генеральної адміністрації з питань спорту ОАЕ Халід Аль Мідфа, а також представники місцевих спортивних федерацій та клубів.

Гості заходу мали змогу переглянути виступи українських гімнастів та акробатів, юних вихованців гімнастичного клубу ARAM (Дубаї), футбольної академії Dynamo Football Academy Dubai, чирлідинг студії RED FOXES, взяти участь у автограф- та фотосесіях із зірками українського спорту, зокрема Дарією Білодід, Сергієм Ребровим та Вадимом Притуляком, а також ознайомились з експозицією павільйону України на «Експо-2020».

Виступають студенти ДДПУ(внизу) Тарас Орищак, Назар-Михайло Стеців та Ростислав Стеців