Участь команди UKROTHE в онлайн-семінарі «Cardiac rehabilitation» (REHAB project)

29 жовтня 2021 року доцентки кафедри фізичної терапії, ерготерапії інституту фізичної культури і здоров’я Ніна Грибок та Наталія Іваніків представили проєкт UKROTHE в он-лайн семінарі «Cardiac rehabilitation. Phythiotherapy in cardiac rehabilitation of person with chronic heart failure» (REHAB project), організованому Університетом фізичного виховання імені Йозефа Пілсудського (Варшава) в межах реалізації проєкту REHAB. Семінар відбувся на онлайн-платформі Microsoft teams, у ньому взяло участь понад 100 викладачів та студентів з різних країн.
Викладачі нашого університу спільно з викладачами університетів-партнерів: Хмельницького національного університету та Придніпровської академії фізичної культури і спорту представили результати та підсумки реалізації І етапу проєкту “UKROTHE” (STUDY PROGRAMME OCCUPATIONAL THERAPY IN UKRAINE).

Доповідачі представили робочий план, основні напрямки та види діяльності за проєктом; результати участі викладачів в тренерській програмі «Train the trainer», «Міжнародній програмі з дитячої реабілітації 2021» та участі студентів в міжнародному проєкті «Стійкість та самотність 2021»; презентували нову навчальну англомовну літературу з ерготерапії та ерготерапевтичне обладнання, придбане для університету за кошти Євросоюзу завдяки участі у проєкті, поділилися враженнями щодо участі та організації Міжнародної науково-практичної конференції «Заняттєва перспектива на здоров’я у професійній підготовці та практичній діяльності ерготерапевта».
Організаторами та учасниками заходу була відмічена важливість презентованої інформації. А для команди UKROTHE це чудова можливість здійснити дисемінацію проєкту, поділитися досвідом.