Зустріч «One on one progress meeting» в рамках реалізації проєкту «UKROTHE»

9.06.2021р. – відбулася планова онлайн-зустріч учасників проекту Erasmus+ KA2 «UKROTHE» у форматі «один на один»: команда ДДПУ ім. Івана Франка і координатор проекту – Шарон Схільварт (VIVES). Учасниками зустрічі були представники робочої групи з реалізації проекту “UKROTHE” від ДДПУ імені Івана Франка: Ірина Турчик, Наталія Закаляк, Лідія Романик, Ніна Грибок, Наталія Іваніків, Юрій Рогаля та координатор проєкту Шарон Схільварт.
Мета зустрічі – підготовка учасників проекту до середньострокового звіту з реалізації проекту “UKROTHE” перед Європейським Еразмус-офісом.

Під час зустрічі обговорювалися основні проблеми, які виникали під час формування нової освітньої програми з ерготерапії для бакалаврів та інші складнощі під час реалізації даного етапу проєкту.
Розглядалися кінцеві терміни готовності ерготерапевтичних лабораторій до проведення навчання за новою освітньою програмою з ерготерапії. (орієнтовно червень-липень 2021р.). Координатор проєкту Шарон Схільварт наголосила, що до цього терміну на сайті університету необхідно розташувати фото встановленого ерготерапевтичного обладнання в приміщеннях лабораторій.
Також обговорювалися питання додаткової закупівлі обладнання за зекономлені кошти (гусеничний транспортер для підйому осіб з інвалідністю по сходах, стіл з регульованою висотою для адаптованої кухні).
Координатор проєкту ще раз підкреслила необхідність максимального поширення інформації про реалізацію проєкту.