Чергова зустріч команди проєкту Erasmus+ KA2 “UKROTHE”

25 травня 2021р. відбулася чергова робоча зустріч команди проєкту Erasmus+ KA2 “UKROTHE” STUDY PROGRAMME OCCUPATIONAL THERAPY IN UKRAINE” у режимі відеоконференції з використанням платформи Microsoft Teams.
Учасниками зустрічі були представники робочих груп з реалізації проекту “UKROTHE” від закладів вищої освіти України: Ірина Турчик, Наталія Закаляк, Лідія Романик, Ніна Грибок, Наталія Іваніків (ДДПУ імені Івана Франка), Олег Базильчук, Наталія Вольєва, Людмила Басенко (ХНУ), Сергій Рокутов і Олександра Афанасьева (ПДАФКС), а також європейські партнери Іван Ван Хюлле, Анна-Марія Денольф, Жоакім Файяс, модератор зустрічі Шарон Схільварт.
На порядку денному були такі питання: підготовка до середньострокового звіту, фінансового звіту, планування індивідуальних зустрічей з кожним партнером проекту в період між 7.06 – 21.06.2021.
Учасниками зустрічі активно обговорювалася розроблена бакалаврська освітня програма з ерготерапії (EСTS, тюнінг, схвалення). Університетам-партнерам було запропоновано надіслати програми для розгляду організаціям ENOTHE та УТЕТ, зустріч з якими запланована на 11.06.2021 р. Зауваження і пропозиції європейської організації ENOTHE (European Network of Occupational Therapy in Higher Education) та Українського товариства ерготерапевтів (УТЕТ) для розроблених програм з ерготерапії є дуже важливими і обо’язково будуть враховані розробниками.
Обговорювалося питання планування формату проведення конгресу “UKROTHE” (жовтень-листопад 2021 р). Також розглядалися питання отримання фахової літератури з ерготерапії від закордонних партнерів проекту, встановлення ерготерапевтичного обладнання, терміни виконання курсів навчання тренерів.
Наприкінці зустрічі обговорювалися підсумки проведеної в ДДПУ імені Івана Франка XІ міжнародної науково-практичної конференції «Реалізація здорового способу життя – сучасні підходи».
Зустріч у форматі «one on one progress meeting» заплановано на 9.06.2021р.