Круглий стіл у Благодійному Фонді «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ»

9-го червня, у БФ «Карітас СДЄ» м.Дрогобич відбувся Круглий стіл з метою адвокування інтересів людей з інвалідністю, які є бенефіціарами Центру денного догляду, соціальної реабілітації для молоді з інтелектуальними порушеннями Центр “Дивовижні долоні”, в рамках адвокаційного проекту в партнерстві з Кіноклуби Docudays UA.
Учасниками Круглого столу були: Галина Лаб’як, заступниця начальника Управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Людмила Сухарєва, національний координатор по роботі з людьми з інвалідністю у Міжнародному Благодійному Фонді «Карітас України», Михайло Задорожний, депутат Дрогобицької міської ради VIII скликання, Олександра Пашко, начальник відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту ДМР.
Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка представляли Ігор Гриник, декан факультету психології, педагогіки та соціальної роботи та Олександр Лемешко, заступник директора з соціальної роботи навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я.

Зліва направо: Ігор Гриник, Олександр Лемешко, Михало Задорожний

Також на заході були присутні представники партнерських організацій та громади міста.
Анатолій Смолень, керівник Центру «Дивовижні Долоні» презентував діяльність Центру та висловив основну проблематику та цілі круглого столу.

Круглий стіл у БФ «Карітас СДЄ» м.Дрогобич

Директор БФ «Карітас СДЄ» о. Ігор Козанкевич залучив всіх учасників заходу до активної дискусії та спільно із учасниками Круглого столу визначив цілі та напрямки подальшої співпраці із державними структурами. Ігор Гриник та Олександр Лемешко повідомили присутніх про ті напрямки діяльності та заходи які відбувались протягом понад 10 років співпраці з БФ «Карітас СДЄ» м.Дрогобич та обговорили пропозиції щодо подальшого напрацювання Програм подальшої спільної діяльності.