Волонтерська діяльність студентів у ДДТЗДІ «Надія»

Вже понад півроку ми, студенти першого курсу групи ФТЕ-12Б ( Німчук Іванна, Ключник Юлія, Денис Володимир-Максим, Роман Ярослав), працюємо над розвитком і поширенням гри «Бочча» в Україні. Це паралімпійський вид спорту, який розвиває і водночас володіє вираженим реабілітаційним ефектом. З власного досвіду можемо сказати, що це не тільки корисно, але і дуже цікаво. До того ж, тренування сприяють підвищенню бойового духу, розширенню кола спілкування і взагалі допомагають весело провести час.
Велику вдячність висловлюємо Ірині Євгенівні Копко, що сприяє заохоченню студентів до волонтерської діяльності, адже завдяки їй, ми маємо нагоду працювати з чудовими людьми з Дрогобицького добровільного товариства захисту дітей-інвалідів «Надія» та прекрасними наставниками Mikel Xale та Іриною Паздерською.

А також, дуже раді, що своєю діяльністю можемо допомагати людям з інвалідністю. Адже, думка, що ти можеш бути корисним, допомогти людині, приносить неабияке піднесення настрою та ще більше прагнення робити добрі справи. Недаремно кажуть: «Добра справа живить і душу, і тіло».