Студентка інституту – учасниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з фізичної терапії, ерготерапії

22 квітня 2021 р. студентка ІV курсу спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» Інституту фізичної культури і здоров’я Роксолана Караба взяла участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія», який відбувся у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Цього року на конкурс було подано 36 наукових робіт з різних закладів вищої освіти України. Шляхом рецензування та перевірки на академічну доброчесність, 15 робіт були відібрані й отримали найвищу кількість балів, а їхні автори були запрошені для участі у підсумковій відеоконференції на платформі Zoom для захисту робіт.

Робота Роксолани Караби «Аспекти відновного лікування дітей з дитячим церебральним паралічем засобами іпотерапії» була відзначена грамотою за кращий інноваційний підхід і високо оцінена за актуальність проблеми, новизну та оригінальність ідей, використані методи дослідження, практичну спрямованість результатів.
Професорсько-викладацький колектив інституту вітає Роксолану Карабу та її наукового керівника доцента кафедри фізичної терапії, ерготерапії Грибок Ніну Миколаївну, бажаємо подальших наукових і творчих досягнень.