Микола Герчук – кращий арбітр ФІНАЛУ АФЛУ!

Впродовж трьох днів, з 18 по 20 вересня 2020 року, на майданчиках луцької «Арени спорт», відбувся головний турнір аматорських футзальних команд України – ФІНАЛ АФЛУ… Щоб виявити чемпіона Аматорської Футзальної Ліги України на Волинь прибули 12 команд з числа лише переможців та володарів кубків регіональних змагань!

На першому етапі усі команди жеребкуванням розподілили на групи:

Група А
«Надія» (Хорів, Волинська обл.)
«Бастіон» (Львів)
«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (Рівне)

Група В
«Грантех» (Житомир)
«Яско» (Вінниця)
«Доманівка» (Миколаївська обл.)

Група С
«Respect» (Луцьк)
«Core Value» (Львів)
«Енергія» (Житомир)

Група D
«Любарт» (Луцьк)
«Комфорт-Костопіль» (Костопіль, Рівненська обл.)
«Хмельницькі делікатеси» (Хмельницький)

До другого етапу потрапили кращі, які сформували півфінальні пари – переможці яких у фінальному протистоянні виявляли Чемпіона АФЛУ…
В заключний день змагань до Фіналу вийшли луцький “Любарт” та команда “Яско” з Вінниці… Приємно констатувати, що фінальний поєдинок Асоціація футзалу України доручила судити відразу трьом вихованцям доцента кафедри спортивних дисциплін і туризму Романа Проця… До складу бригади арбітрів Фіналу призначили студента першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти Миколу Герчука (гр. ФК-11М) і студента третього курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інституту фізичної культури і здоров’я Тараса Козака. Асистував їм Богдан Лепак. У фіналі вінничани здолали господарів змагань з рахунком 4:2 без жодних зауважень до арбітражу…

У підсумку – Микола Герчук був визнаний кращим арбітром Всеукраїнського фіналу АФЛУ – 2020 року!

Вітаємо магістранта Миколу Герчука та його наставника доцента Романа Проця з визнанням на Всеукраїнському рівні та бажаємо подальших успіхів!!!

ФІНАЛ АФЛУ 2020 Луцьк

На фото: Арбітри Всеукраїнського фіналу АФЛУ – вихованці доцента Романа Проця (зліва направо: Р.Гера, Н.Лизан, Т.Козак, Р.Проць, В.Гарасимків, М.Герчук, А.Кузьмін, Б.Лепак)