Доцент Роман Проць провів онлайн навчання з фахівцями АФЛ

Згідно плану роботи комітет арбітражу Асоціації футзалу України в умовах карантину здійснює дистанційне навчання фахівців арбітражу АФУ. Усі арбітри та спостерігачі арбітражу Всеукраїнських змагань з футзалу, в тому числі і одинадцять представників Асоціації футзалу Львівщини, систематично беруть участь в онлайн-відеотестуванні. Після тестувань відбувається жваве обговорення ігрових ситуацій в режимі онлайн відеоконференцій.
Таку практику слід запроваджувати і в регіонах. Тому, 17 травня цього року, доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму ДДПУ імені Івана Франка, голова науково-методичного комітету Асоціації футзалу Львівщини Роман Проць організував і провів першу онлайн відеоконференцію з фахівцями АФЛ.
У підсумку двогодинної дискусії, яку провели дистанційно на платформі ZOOM, учасники розглянули значний обсяг матеріалу і зазначили, що такі заходи дозволяють навіть в складних умовах карантину продовжувати вдосконалення спеціальних навичок. Враховуючи зручність і доступність такої форми навчання було прийнято рішення проводити онлайн відеоконференції і надалі.

За матеріалами прес-служби АФЛ