Гідний вчитель – добрі учні

Роман Проць (другий зліва) на Фіналі Кубка України

3 – 5 квітня ц.р. в місті Одесі відбувся Елітний фінал Аматорської футзальної ліги України. Право взяти в ньому участь вибороли двадцять чотири найкращі аматорські команди, які стали призерами, володарями чи фіналістами кубків регіональних змагань по всій Україні.
Приємно відзначити, що до числа тих кому Комітет арбітрів ФФУ довірив обслуговувати ці найпрестижніші аматорські змагання України, потрапив один з наймолодших випускників школи арбітрів міста Дрогобича, студент 1-го курсу факультету фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, сімнадцятирічний Орест Дуцяк. Провівши на високому рівні в перший ігровий день матчі стадії групового етапу, він отримав призначення на другий день обслуговувати найважчі поєдинки ¼ та ½ Елітного фіналу АФЛУ з якими впорався на відмінно.
Odesa Orest
Орест Дуцяк (третій справа) на Елітному фіналі аматорів

Повернувшись додому Орест поділився своїми враженнями від турніру зі студентами нашого вишу і запросив усіх бажаючих набувати азів суддівства до школи підготовки молодих арбітрів під керівництвом свого наставника – ст. викладача кафедри спортивних дисциплін, арбітра національної категорії Романа Омеляновича Проця, який цими ж днями обслуговував Фінал чотирьох КУБКУ УКРАЇНИ з футзалу, що відбувся у місті Львові.
Що ж гідний вчитель – добрі учні! То ж побажаємо нашим колегам і надалі з честю репрезентувати наш університет і рідне місто на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Мар’яна Зорик