“Універсіада Львівщини 2015” з футзалу серед жінок

В рамках “Універсіади Львівщини 2015” з футзалу серед жінок в ДЮСК “Спортовець” відбулася чергова зустріч між командами Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка (ДДПУ) та Львівського університету фізичної культури (ЛДУФК). Нагадаємо, що у 2012 та 2014 роках – золоті нагороди здобували саме наші дівчата, а ось їх суперниці ставали найкращими у 2011 та 2013 роках. Так, що поєдинок «чемпіонських амбіцій» видався дуже напруженим. Гра тривала на зустрічних курсах, дрогобичанки не реалізували багато хороших моментів для взяття воріт, нагоди відзначитись втратили Стасишин, Кузьмак, Славич. Цим скористалися суперниці і в контратаках реалізували свої моменти здобувши перемогу з рахунком 0 : 3.
Проте, наші дівчата достойно провели цей поєдинок, незважаючи навіть на той фактор, що більшість членів команди вийшли на ігровий майданчик після перенесених захворювань і травм. За це ми пишаємось ними, адже щоб відстоювати честь нашого університету, вони долають багато труднощів і не здаються. Ця поразка не розчарувала, а лише розпалила велике бажання працювати над собою і досягати нових вершин.
До складу команди ДДПУ входять студентки факультету фізичного виховання: Бонь Тетяна, Григорська Вікторія, Данчевська Наталія, Кодочігова Леся, Костомаха Ілона, Краснодемська Олександра, Кузьмак Оксана, Масуд Ельміра, Петрас Зоряна, Регусевич Марта, Славич Ірина, Стасишин Тетяна, Тріщ Мар’яна, Фабіровська Ольга, Штігер Тетяна, Ярема Тетяна і студентки соціально – гуманітарного факультету Гаврилюк Тетяна та Філіп Вікторія. Тренер: ст. викладач кафедри спортивних дисциплін та методики їх викладання Проць Роман Омелянович.
універсіада-2