Студенти інституту фізичної культури і здоров’я до дня Святого Миколая подарували свято дітям з особливими потребами

Одним з найбільш шанованих християнських свят в Україні є день Святого Миколая. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій.

Ой хто, хто Миколая любить

І саме таку довгоочікувану зимову казку подарували студенти 1,2 і 3 курсів інституту фізичної культури і здоров’я спеціальностей «Фізична терапія, ерготерапія» та «Фізична культура» для дітей та молоді Дрогобицького добровільного товариства дітей-інвалідів «Надія». Захід відбувся в актовій залі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій ДДПУ імені Івана Франка 19 грудня 2019 року. Студенти показали цікаве театралізоване дійство, співали пісні, танцювали і демонстрували акробатичний номер.

Акробатичний номер студентів

Головним персонажем дійства був Святий Миколай. Саме йому діти читали вірші, співали пісні і отримували від нього подарунки.
Святий Миколай передав керівництву Дрогобицького добровільного товариства дітей-інвалідів «Надія» сушарку для овочів та фруктів, яка була придбана за кошти, зібрані під час акції”Миколай іде до кожного”, яка проводилась напередодні в навчально-науковому інституті фізичної культури і здоров’я за підтримки професорсько-викладацького складу та студентів.

Здійснилася мрія студентки Зинів Христини
Діти отримують подарунки від Святого Миколая

Студенти групи ФК-21Б здійснили мрію своєї одногрупниці Зинів Христини і подарували їй мобільний телефон.
Свято пройшло в веселій, дружній атмосфері. Посмішки дітей, їх щира віра та емоції надихають творити добро і відчути себе чудотворцем, поділившись своїм теплом, проявивши милосердя, подарувавши любов, запропонувавши допомогу.