Флешмоб до Міжнародного дня студентського спорту

Щороку 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту.
Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України запропонували усім вищім навчальним закладам України долучитися до цієї ініціативи.
З нагоди Міжнародного дня студентського спорту студенти навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров`я Дрогобицького державного університету імені Івана Франка провели спортивний флешмоб – виконали вправу берпі («burpee» присідання руки на підлозі, перехід стрибком в упор лежачи, відтискання від підлоги повернення стрибком в присідання, вистрибування з присіду вгору, вправа виконується 10 разів і більше ).
Цей день покликаний привернути увагу та підвищити значущість спорту в навчальних закладах та залучити до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку. Рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров’я і довголіття

Студенти виконують вправу берпі
Студенти виконують вправу берпі

.