І регіональна науково-практична конференція

5 березня 2019 року на базі ЗВО Дрогобицький механіко-технологічний коледж викладачами кафедри спортивних дисциплін і туризму навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я ДДПУ ім. Франка та викладачами Дрогобицького механіко-технологічного коледжу проведено І регіональну науково-практичну конференцію на тему: «Шляхи розвитку рухової активності студентської молоді».
У конференції брали участь студенти та викладачі із зазначених освітніх установ та гості з Львівського університету фізичної культури імені І.Боберськог, КЗЛОР «Самбірський педагогічний коледж імені І. Филипчака», ВПУ № 19.
З доповідями виступили: доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри спортивних дисциплін і туризму Галина Кондрацька – тема доповіді «Орієнтири до рухової активності студентської молоді» та студент-магістр Юрій Галан – тема доповіді – «Вплив легкоатлетичних вправ на рухову активність студентів». За результатами конференції опубліковано збірник матеріалів та видано сертифікати, що засвідчують участь у конференції.
2019-03-07_073917