Доцент Роман Проць провів навчально-методичний семінар з фахівцями футзалу Львівщини

На Львівщині розпочалася підготовка до нового футзального сезону. У Львові в конференц-залі «Гал-інфо» фахівці футзалу, арбітри та спостерігачі Асоціації футзалу Львівщини, під керівництвом голови науково-методичного комітету та куратора системи арбітражу АФЛ, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри спортивних дисциплін і туризму ДДПУ ім. І.Франка Романа Проця провели 5-годинний навчально-методичний семінар.
Він розпочався з підбиття підсумків літнього сезону, де коротко було проаналізовано позитивні та негативні тенденції, що мали місця у поєдинках на штучних полях літніх чемпіонатів.
Після цього було проведено педагогічне відеотестування на знання правил гри у футзал та відеотест з оцінки 20-ти ігрових епізодів, які підготував магістрант інституту фізичної культури і здоров’я ДДПУ Орест Дуцяк.
У заключній частині семінару учасники аналізували та вдосконалювали свої навички з інтерпретації Правил гри з футзалу та вкотре акцентували свою увагу на рекомендаціях для арбітрів у різноманітних ігрових ситуаціях, особливо які мають стосунок до вибору позиції та застосування дисциплінарних санкцій.
На завершення Р.Проць повідомив усіх учасників, що тестування фізичної підготовленості (тест ФІФА) буде проведено 30 жовтня о 18:00 у спорткомплексі ЛНУВМ та БТ (вул. Пекарська, 50).