Участь студентів інституту фізичної культури і здоров’я у ІІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених

29 березня 2018 р. студенти спеціальності «Фізична реабілітація» інституту фізичної культури і здоров’я взяли участь у ІІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Сучасні тенденції розвитку освіти і науки в інтердисциплінарному контексті», яка відбулася на базі факультету початкової освіти.
Студенти представили презентації на тему «Бобат-терапія в системі фізичної реабілітації» (О. Буцик), «Юмейхотерапія у системі відновного лікування» (Д. Дужий), «Бломберг-терапія – сучасний метод фізичної реабілітації» (І. Явір), «Бойовий гопак у системі національного виховання» (Д. Новза-Федюк), «Степ-аеробіка у фізичному вихованні студентів» (В. Токмакова); наукові керівники доц. Н. Грибок та доц. А. Чепелюк.
Актуальна тематика доповідей викликала жваву зацікавленість аудиторії та подальшу дискусію. Студентами висловлювалися сутнісні бачення як науковців, так і доводилися власні трактування вищезазначених проблематик.
Їхні доповіді опубліковані у збірнику наукових праць за матеріалами конференції.

Зліва направо: студенти гр. ФР-23 Д. Новза-Федюк та Д. Дужий
Зліва направо: студенти гр. ФР-23 Д. Новза-Федюк та Д. Дужий