Пізнавальна екскурсія студентів-реабілітологів у реабілітаційний центр «Модричі»

21 лютого 2018 року студенти спеціальності «Фізична реабілітація» навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я разом з викладачами кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації відвідали реабілітаційний центр “Модричі”, що в м. Трускавці.
Фахівці з фізичної терапії та ерготерапії Центру ознайомили студентів з напрямком його діяльності – реабілітація пацієнтів з ураженнями головного мозку внаслідок черепно-мозкової травм, ушкодженнями хребта, постінсультних хворих. Студенти мали змогу побачити інфраструктуру реабілітаційного центру, сучасне реабілітаційне обладнання, басейн для гідрокінезотерапії із спеціальними підйомниками для переміщення пацієнтів з різними ступенями порушення рухової діяльності, зал ерготерапії, майданчик фізкультурно-спортивної та рекреаційної реабілітації для проведення занять із «візочниками». Під час екскурсії студенти були присутніми на занятті з долання перешкод на інвалідному візку, яке проводив реабілітолог Центру з пацієнтом.
Обговорювались питання щодо залучення студентів інституту до волонтерської діяльності за фахом та проходження ними навчальної практики на базі реабілітаційного центру «Модричі».