Спільне засідання завідуючих кафедр фізичного виховання та керівників спортивних клубів університетів, академій, інститутів Львівської області

7 жовтня 2016року у залі засідань Вчених рад Національного лісотехнічного університету України відбулось спільне засідання завідуючих кафедр фізичного виховання та керівників спортивних клубів університетів, академій, інститутів Львівської області, членів міжвузівської науково – методичної комісії з фізичного виховання, здоров’я та спорту, виконкому обласного спортивного товариства студентів «Гарт» та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.
Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка Представляв голова спортивного клубу Олександр Лемешко.
На початку наради її учасників від імені господарів привітав проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та міжнародних зв’язків Микола Борис, який розповів про історію та досягнення Національного лісотехнічного університету України.

dscn7522
В межах порядку денного начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович виступив з питання діяльності кафедр фізичного виховання вищих навчальних закладів Львівщини у 2016/2017 навчальному році, а також ознайомив присутніх із порівняльним аналізом виступу українських та львівських олімпійців на Олімпійських іграх у Пекіні, Лондоні та в Ріо-де-Жанейро. У своїй доповіді Анатолій Ігнатович також детально зупинився на напрямках подальшої роботи Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, а також проведенні змагань Універсіади України 2017 року, яку вже розпочали планувати.

dscn7552
Голова Виконкому Львівського обласного спортивного товариства «Гарт» Богдан Юхницький доповів про завдання спортивних студентських клубів вищих навчальних закладів на поточний навчальний рік та розвиток студентського спорту, а також поінформував про хід Універсіади Львівщини – 2016.
В свою чергу голова міжвузівської науково – методичної комісії з фізичного виховання, здоров’я та спорту, перший проректор Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького Анатолій Магльований виступив із питання ведення науково-методичної, а також дослідницької роботи з питань фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах, запропонувавши провести порівняльний аналіз діяльності кафедр ВНЗ Львівщини до наступного засідання.
По завершенню наради усі учасники оглянули спортивну базу Університету, а також традиційно ознайомились із навчально-методичною, організаційною та виховною роботою кафедри фізичного виховання НЛТУУ.