Благодійний легкоатлетичний пробіг “Я підтримую “Надію””

27 травня 2016 року студенти та викладачі факультету фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка провели благодійний легкоатлетичний пробіг “Я підтримую “Надію”” у рамках благодійного заходу “Твори добро на цій землі” з нагоди відзначення 25-ти річчя ДДТЗДІ “Надія” та Міжнародного дня захисту дітей.
З вітальним словом до учасників забігу звернулися проректор з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку, професор Микола Лук’янченко, заступник декана факультету фізичного виховання, доцент Наталія Кізло, капелан університету, доцент о. Олег Кекош та керівник Дрогобицького добровільного товариства захисту дітей-інвалідів “Надія” Ірина Дзюрах.
Легкоатлетичний пробіг стартував від головного корпусу нашого університету і завершився на площі Ринок. Після пробігу всі учасники долучилися до танцювального флеш-мобу “Ми разом”.

У рамках даного заходу здійснювався благодійний збір коштів для реабілітації дітей з особливими потребами. Зібрані учасниками пробігу кошти передано ДДТЗДІ “Надія” на придбання обладнання до сенсорної кімнати, яке є важливим засобом комплексного лікування дитини з діагнозом ДЦП та іншими групами інвалідності.
Реабілітація дітей з особливими потребами у сенсорній кімнаті – це одна з найбільш важливих та необхідних процедур зі всього комплексу в лікуванні дитини з діагнозом ДЦП та іншими групами інвалідності.
Наша сила – в єднанні! Невелике зусилля кожного – і разом ми зробили велику та вкрай важливу справу. Дякуємо всім студентам і викладачам за вагомий внесок в організацію та проведення благодійного заходу “Твори добро на цій землі”!