Навчання з підготовки офіцерів допінг-контролю

Доцент кафедри медико-біологічних дисциплін, географії та екології Олена Волошин взяла участь у навчанні з підготовки офіцерів допінг-контролю від Національного антидопінгового центру України у співпраці зпольськими колегами з POLADA, яке відбулося 25 та 26 травня 2023 року в м. Львів.

Метою цього тренінгу була підготовка офіцерів до виконання своїхобов’язків щодо виявлення порушень антидопінгових правил та боротьби здопінгом у спорті вищих досягнень. Захід організовано спільно з Національним антидопінговим центром України та Польською антидопінговою агенцією.

На урочистому відкритті тренінгу виступили Андрій Чесноков –заступник міністра молоді та спорту України, Сергій Попик – в. о. директораНаціонального антидопінгового центру (НАДЦ), Міхал Риньковскі – директор POLADA (Польська антидопінгова агенція) та професор Євген Приступа – ректор Львівського державного університету фізичної культуриімені Івана Боберського.

Учасники тренінгу отримали грунтовні теоретичні знання та необхідніпрактичні навички для проведення допінг-контролю на різних рівнях змагань.

image2
image4
image3
image5