Відбувся захист практики студентами спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія»

28 квітня 2023 року студенти III курсу спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка звітували про результати проходження ними клінічної практики з фізичної терапії та ерготерапії при порушенні діяльності опорно-рухового апарату.

image1
image4
image2
image3

Упродовж чотирьох тижнів майбутні реабілітологи під керівництвом досвідчених фахівців з фізичної терапії та ерготерапії на базах Реабілітаційного центру Модричі в м. Трускавець, підприємства «Західний реабілітаційно-спортивний центр»  Національного комітету спорту інвалідів України в с. Яворів Львівської області, ТОВ «МНЦ «Твоє здоров’я» і Реабілітаційно-оздоровчого центру «FiziO 360» в м. Львів, відділення відновного лікування НКП Дрогобицька міська лікарня №1, реабілітаційного центру AXIS Medical Center у Словаччині – на практиці опановували свою майбутню професію: брали участь в роботі міждисциплінарної команди; навчалися збирати анамнез, обстежувати, визначати реабілітаційний діагноз і реабілітаційний потенціал; визначали короткострокові та довгострокові цілі; виконували окремі втручання в рамках реалізації реабілітаційного процесу. Студенти отримали неоціненний досвід реабілітації осіб з функціональними порушеннями органів та систем організму внаслідок черепно-мозкової і хребетно-спинномозкової травм, гострих порушень мозкового кровообігу, внаслідок мінно-вибухових травм і поранень у військових. Свідченням цього були чудові презентації, підготовлені студентами за результатами проходження практики, з демонстрацією і обговоренням конкретних клінічних випадків.

Щиро дякуємо керівництву та командам фахівців зазначених баз практик за підтримку і сприяння в організації та проведенні практики, за можливість для наших студентів отримати нові знання і оволодіти новими практичними уміннями і навичками, що є критично важливим у підготовці майбутніх фахівців для сфери фізичної терапії та ерготерапії.