На факультеті здоров’я людини та природничих наук відбувся практичний семінар для вчителів фізичної культури

20 березня 2023 р. на факультеті здоров’я людини та природничих наук відбувся практичний семінар для вчителів фізичної культури Дрогобицького ОТГ.
З вітальним словом виступив декан факультету здоров’я людини та природничих наук – доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Микола Лук’янченко.
Заступник декана факультету з навчальної роботи – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Роман Чопик ознайомив учасників семінару з умовами прийому на навчання для здобуття вищої освіти за спеціальностями 014 «Середня освіта (Фізична культура)», 017 «Фізична культура і спорт» у 2023 р.

4
1
3
2

Доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Ірина Турчик ознайомила присутніх із особливостями фахової підготовки майбутніх вчителів фізичної культури у сучасних умовах та окреслила стратегічні напрями розвитку освітніх програм підготовки педагогів для роботи в умовах Нової української школи.
Під час практичної частини семінару у ліцеї №3 імені В’ячеслава Чорновола провідний спеціаліст Львівського обласного відділення (філії) державної організації Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Хім’як та вчитель ліцею «Оріяна» Віктор Батяла поділились досвідом викладання таких варіативних модулів як: рухливі ігри, гандбол, доджбол, алтимат, фризбі. Вчителі фізичної культури і викладачі факультету мали змогу «перевтілитися» в учнів і оволодіти новими видами спорту, які впровадженні у програму фізичної культури НУШ.
Дякуємо, дирекції ліцею №3 імені В’ячеслава Чорновола, в особі Оксани Чайковської за створення належних умов для проведення семінару.

5
7
6
8