Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні тренди в освіті та науці: від теорії до практики»

16 листопада 2022 року кафедра фізичної терапії, арготерапії та здоров’я була співорганізатором міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні тренди в освіті та науці: від теорії до практики», яка проводилася у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова.
Участь у конференції взяли понад 100 учасників закордонних (Польща, Словаччина та Куба) та українських закладів освіти.
З доповідями виступили:
«Професійна освіта: перспективи та виклики» – Галина Кондрацька – завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії та здоров’я, професор, доктор педагогічних наук;
«Туристська діяльність як засіб формування важливих особистих якостей та корисних звичок студентської молоді» – Христина Соломчак – старший викладач кафедри фізичної терапії, ерготерапії та здоров’я, кандидат педагогічних наук.

2
3
4
5

Також учасниками конференції були доценти кафедри: Наталія Закаляк, Роман Проць, Анна Чепелюк; старші викладачі Леся Борисевич та Ярослава Максим’як; студенти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка спеціальностей: 017 «Фізична культура і спорт», 014 Середня освіта (Фізична культура), 035 «Філологія» (переклад), 014 «Середня освіта (мова і література (німецька))», 013 «Початкова освіта» (англійська мова).