Круглий стіл з представниками спортивних організацій

У вівторок, 28 червня, у світлиці міської ради зібрались спортсмени, тренери, керівники спортивних клубів та організацій Дрогобича, які працюють в різних видах спорту та разом формують спортивну спільноту нашої громади, вони обговорили розвиток фізичної культури та спорту в громаді. Захід організував відділ з питань фізичної культури та спорту Дрогобицької міської ради.
Серед проблем розвитку спорту виокремили: низьку зацікавленість та мотивацію серед населення, слабку інформаційну кампанію пропаганди спорту, незадовільне матеріально-технічне та фінансове забезпечення, слабкий розвиток спортивної медицини. Окремо по кожному з питань було обговорено шляхи їх вирішення.
Учасники зустрічі також мали змогу виступити з короткими доповідями. Кожен бажаючий розповів про роботу в конкретному виді спорту, про досягнення своїх підопічних спортсменів та висловили своє бачення розвитку спорту в Дрогобицькій громаді загалом.
Про перспективи та пропозиції щодо розвитку масового спорту, спорту вищих досягнень та спортивної інфраструктури виступили президент муніципальної футбольної команди «Галичина» Юрій Кушлик, заступник директора з соціальної роботи інституту фізичної культури і здоров’я ДДПУ ім. Івана Франка Олександр Лемешко, голова Федерації настільного тенісу Олег Дацюк.
Серед ідей, озвучених в ході зустрічі, було обговорено важливість утримання та обслуговування спортивних майданчиків, проведення опитування по школах, з метою з’ясування відсоткової долі залучення дітей до спорту.