↑ Повернутись до Кафедра біології та хімії

Івасівка Анжеліка Степанівна

Івасівка Анжеліка Степанівна –  доцент, кандидат біологічних наук

e-mail:

a.ivasivka@dspu.edu.ua

angelikka17@ukr.net

 

 

 

Освіта:

1983 р. – закінчила СШ №2 м. Трускавець;

1985 – 1990 рр. – навчання у Львівському державному університеті ім. І. Франка, спеціальність «Викладач біології та хімії».

1992 – 1996 рр. – навчання в аспірантурі на кафедрі мікробіології Львівського державного університету.

2002 р. – захистила дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидата біологічних наук за спеціальністю «Ґрунтознавство».

Трудова діяльність:

1992 – 1998 рр. – асистент кафедри мікробіології Дрогобицького приватного медичного інституту ім. Ю. Котермака.

з 1993 р. – лікар-бактеріолог санаторію «Карпати», м. Трускавець.

з 2002 р. – лікар-бактеріолог вищої категорії санаторію «Карпати», м. Трускавець.

з 2006 р. – доцент кафедри біології та хімії.

НАЙВАЖЛИВІШІ  НАУКОВІ ТА НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ:

  1. Hoivanovych N., Voloshanska S., Monastyrska S., Kovalchuk H., Lesyk Ya., Ivasivka A. Integrated Monitoring of the Spring Water Quality in the Mostyska District of Lviv Region. Advances in Economics, Business and Management Research /ІII International Scientific Congress Society of Ambient Intelligence 2020 (ISC-SAI 2020), 2020, vol. 129, 264-271. (у наукометричній базі даних CNKI)
  2. PopovychI.L.,Gozhenko A. I., KuchmaI. L., ZukowW., BilasV.R.,KovalchukG. Y., Ivasivka A. S. Immunotropic effects of so-called slag metabolites (creatinine, urea, uric acid and bilirubin) at rats. Journal of Education, Health and Sport. 2020;10(11):320-336. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.12775/JEHS.2020.10.11.033 (за кордоном, у країнах ОЕСР, у наукометричній базі даних Index Copernicus)
  3. Ivasivka A.S., Popovych I. L., Gozhenko A.I., Kuchma І.L., Zukow W., Bilas V.R., Kovalchuk G.Y. Immunotropic effects of so-called slag metabolites (creatinine, urea, uric acid and bilirubin) at rats. 2020. Journal of Education, Health and Sport. 10 (11): 320-336 (за кордоном, у країнах ОЕСР, у наукометричній базі даних Index Copernicus)
  4. Гойванович Н., Бриндзя І., Івасівка А. Моніторинг якості криничних вод старосамбірського району Львівщини. Екологічні науки. 2021. Вип. 7(34). 151-156. (фахове виданнях категорії Б, у наукометричній базі даних Index Copernicus)
  5. Ivasivka А., Fil V. Biochemical indices of blood at heart diseases of population of regions located at  different altitudes. Chapter 14. Health and nanobiotechnology. Edited by Nadiya Skotna, Svitlana Voloshanska, Taras Kavetskyy, Aziz Eftekhari, Rovshan Khalilov. Drohobych, 2020. P.173-179.
  6. Ivasivka A., Polyak O., Fil V. Microbiological control of milk in various forms of management. Chapter 11. Sustainable Development and Human Health. Edited by Andrzej Krynski, Georges Kamtoh Tebug, Svitlana Voloshanska. Czestochowa: Educator, 2020, P. 133-140.
  7. Hoivanovych N., Voloshanska S., Monastyrska S., Kovalchuk H., Lesyk Ya., Ivasivka A. Integrated Monitoring of the Spring Water Quality in the Mostyska District of Lviv Region // Advances in Economics, Business and Management Research /ІII International Scientific Congress Society of Ambient Intelligence 2020 (ISC-SAI 2020), 2020, vol. 129, 264-271.
  8. Ivasivka A., Fil V., Monastyrska S., Pavlyshak Ya. Monitoryng of tuberculosis incidence in different population segments of Lviv region for the period from 2012 to 2017 / Human health : realities and prospects. Monographic series. Health and biosensors. Chapter 9 / by N. Skotna, S. Voloshanska, T. Kavetskyy, O. Smutok, M. Gonchar. Drohobych: Posvit, 2019. Vol. 4. Р. 112-120.
  9. Монастирська С.С., Павлишак Я.Я., Івасівка А.С., Антоняк Г.Л.,
    Гойванович Н.К., Стецик Р.Д. Поширення та біологічні властивості лікарських рослин Дрогобицького району. – Promoting healthy lifestyle: health and environment : monographic series. Volume 2; under the editorship of prof. N. V. Skotna – Drohobych : Publication Department at Drohobych Ivan Franko State Pedagogical University, 2017. – Р. 239 – 251
  10. Івасівка А., Філь В. Вплив температурного режиму на якість та безпеку харчових продуктів. – Promoting healthy lifestyle: health and environment : monographic series. Volume 2; under the editorship of prof. N. V. Skotna – Drohobych : Publication Department at Drohobych Ivan Franko State Pedagogical University, 2017. – P. 109 – 117.
  11. Івасівка А.С., Волошанська С.Я., Гойванович Н.К. Навчальний посібник для самостійної роботи з курсу «Біологія та основи генетики» для студентів напряму підготовки «Фізична реабілітація» – Дрогобич: Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 2017. –
    89 с. .