Наукова бібліотека Запорізького національного університету

У рамках співпраці із Запорізьким національним університетом бібліотека Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка поповнилася цінними виданнями від наших колег із півдня України. Ректорат та колектив нашої книгозбірні висловлюють щиру подяку науковій бібліотеці Запорізького національного університету, особливо проректорові з науково-педагогічної роботи докторові історичних наук, професорові Юрію Олеговичу Каганову за цінний дар. Серед видань наукові студії знаних авторів не лише в Україні, а й за її межами авторів: Воронкова В. Г., Давлєтов О., Денисенко В., Гоменюк С. І., Григоренко Г. І., Гура О.,  І., Гура Т., Є., Зацна В. Ю., Зацний Ю.  А., Коваленко Ю. О., Маковецька Н.  В., Мирошниченко В. В., Мозговий О. І., Пахомова Т. О., Приходько Г. І., Снайдер Т., Спиця О. Г., Сущенко Л. П., Чабаненко В. А.

Подаровані книги є справжнім скарбом для професорсько-викладацького складу, студентської спільноти, аспірантів та усіх поціновувачів друкованого слова. Така увага до бібліотеки  тішить і надихає як відвідувачів, так і працівників книгозбірні, адже нові видання – це завжди неабияка подія для широкого читацького загалу.

Відрадно, що у ці надскладні часи для України, співпраця між академічними інституціями нашої держави міцніє, сподіваємося й надалі на плідне співробітництво в царині української освіти і науки, адже маємо спільну мету – перемогу заради майбуття України.