Міжнародний тиждень відкритого доступу 2020

Міжнародний тиждень відкритого доступу, заснований SPARC та партнерами у студентському співтоваристві у 2008 році,   відзначають у всьому світі з 19 по 25 жовтня 2020 року на тему:
Відкрити з метою: Організація заходів для формування структурної рівності та інклюзії (Open with Purpose: Taking Action to Build Structural Equity and Inclusion), тема, яка закликає дослідників допомогти сформувати більш справедливі системи обміну знаннями.
Тиждень відкритого доступу – це щорічна глобальна подія, що розширює обізнаність та розуміння відкритого доступу до результатів наукових досліджень.
Зробіть ваші дослідження відкритими!
Підтримайте  ініціативу Відкритого доступу до результатів своїх досліджень через розміщення (самоархівування)статей, звітів, дисертацій, навчальних та методичних матеріалів в eDSPUIR – Інституційному Репозитарію Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка та в журналах відкритого доступу.  
Eprints.org – загальна інформація про архіви відкритого доступу, список архівів та довідник щодо створення власного архіву.