Меню

«

»

Зустріч студентів та працівників університету з представниками ВПВ «Патріот»

15 березня 2018 року в актовій залі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій відбулася зустріч студентів та працівників університету з представниками координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту. Мету зустрічі озвучив депутат Дрогобицької районної ради Руслан Цеслів. Куратор військово-патріотичного вишкілу «Патріот» Олег Ільків проінформував про необхідність військово-патріотичного виховання студентської молоді у зв’язку з військовими подіями на сході України та загрозою тероризму, а також ознайомив присутніх з основним військовим спорядженням і його використанням.

Студенти на практиці мали змогу детальніше вивчити військову зброю: розібрати та зібрати автомати і пістолети, зробити навчальний постріл із гранатомета та приміряти військове спорядження.

В кінці зустрічі голова профкому студентів Ігор Гівчак висловив слова подяки представникам ВПВ «Патріот» за військово-патріотичне виховання наших студентів та наголосив про необхідність подальшої співпраці.