Меню

«

»

Зустріч представників навчальної мережі

19 лютого 2021 року в рамках проєкту «UKROTHE», метою якого є розробка сучасної навчальної програми з ерготерапії, відбулася чергова зустріч навчальних мереж Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Хмельницького національного університету, а також Придніпровської академії фізичної культури.

Доцентка Ірина Турчик представила учасників та ознайомила присутніх із завданнями й особливостями роботи навчальних мереж на наступний рік. З доповіддю щодо становлення і розвитку ерготерапії в Україні виступила голова українського товариства ерготерапевтів Ольга Мангушева. Доповідь викликала значний інтерес і слухачі мали можливість поставити запитання. З результатами ґрунтовно проведеного аналізу опитування стейкхолдерів у межах проєкту ознайомила завідувачка кафедри фізичної терапії, ерготерапії доцентка Наталія Закаляк.

Зазначимо, що цього разу зустріч навчальної мережі Дрогобицького університету відбулася на запрошення Ірини Шустової у стінах інклюзивно-ресурсного центру м. Дрогобич. Директорка центру провела оглядову екскурсію і представила змістовну доповідь щодо особливостей досвіду роботи центру з дітьми з особливими потребами.