Меню

«

»

Змагання особисто-командної першості університету з армрестлінгу

12 листопада 2019 року відбулися традиційні змагання особисто-командної першості Дрогобицького університету з армрестлінгу (рукоборства), присвячені Міжнародному Дню студента. Захід проводився в спортивному залі університету. Метою змагань є популяризація здорового способу життя серед студентської молоді, виявлення найкращих спортсменів та команд в інститутах та на факультетах, а також формування збірної команди університету.

Після напруженої боротьби призові місця команд розподілилися таким чином: І місце виборола збірна команда біолого-природничого факультету, ІІ місце – інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій, ІІІ місце – інститут іноземних мов.

В особистій першості кращими були: Олег Винарчик (біолого-природничий факультет, вагова категорія до 55 кг), Віталій Петльович (інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій, вагова категорія до 60 кг), Ростислав Барбарак (інститут іноземних мов, вагова категорія до 65 кг), Іван Хлян (інститут іноземних мов, вагова категорія до 70 кг), Андрій Пидляк (інститут фізичної культури і здоров’я, вагова категорія до 75 кг), Михайло Химин (історичний факультет, вагова категорія до 80 кг), Степан Гасинець (інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій, вагова категорія до 85 кг), Любомир Мазур (інститут музичного мистецтва, вагова категорія до 90 кг), Юрій Левкович (біолого-природничий факультет, вагова категорія до 100 кг), Євген Буркало (біолого-природничий факультет, вагова категорія +100 кг).

Абсолютним чемпіоном університету став студент історичного факультету Михайло Химин.

Команди-призери та переможці в особистій першості були нагороджені цінними подарунками від профкому студентів.

Студенти мали можливість не тільки позмагатися, але й цікаво провести своє дозвілля.

Кафедра фізичного виховання