Меню

«

»

Засідання вченої ради

20 жовтня 2016 р відбулося засідання вченої ради університету. На початку засідання заступник голови вченої ради доц. В. Шаран вручив професорам нашого університету М. Зимомрі, Г. Сабат, О. Бистровій подяки від керівництва Бориславського медичного коледжу за організацію та участь у науково-практичній конференції “Концепти України у візіях Івана Франка та Михайла Грушевського”, присвяченій 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського. Опісля В. Шаран оголосив лист від голови міста Т. Кучми, в якому висловлювалася подяка народному вокально-хореографічному ансамблю “Пролісок” та його керівникові доц. Юрію Добушу за участь у фестивалі народної музики з нагоди 925-річчя заснування Дрогобича.

Від імені усього колективу Франкового університету заступник голови вченої ради подякував керівництву Дрогобицького міськрайонного об’єднання Всеукраїнського Товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка за проведену роботу щодо встановлення бюстів видатним діячам української культури (Ю. Котермаку, М. Шашкевичу, Т. Шевченку, І. Франку) у нішах фасаду головного корпусу університету.

Вчена рада розглянула питання про підсумки прийому 2016 року в університеті та підсумки профорієнтаційної роботи у 2015-2016 н.р. та її завдання на 2016-2017 н.р. Крім того, було заслухано звіти докторантів та рекомендовано до друку 2 монографії, 1 збірник історичних джерел, 3 збірники матеріалів конференцій, 2 збірники студентських наукових праць та 7 навчально-методичних посібників і 1 навчальну програму.