Меню

«

»

Х Всеукраїнський відкритий конкурс баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття»

8 – 10 грудня 2017 року відбувся Х Всеукраїнський відкритий конкурс баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття».

Передувала початку конкурсу ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Народно-інструментальне мистецтво на зламі ХХ – ХХІ століть».

На урочистому відкритті заходу, який відбувся в актовому залі головного корпусу університету, з вітальним словом до учасників звернулися проректор з наукової роботи професор Микола Пантюк та директор інституту музичного мистецтва професор Степан Дацюк. На концерті виступили лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Павло Гільченко (баян, Львів) та Ігор Дмитрук (баян, Львів); концертмейстер – Олександра Кропивницька.

Наступного дня відбулися конкурсні прослуховування та майстер-клас професора Володимира Мурзи. Із концертною програмою виступили лауреати міжнародних конкурсів заслужений артист України Володимир Мурза (баян, Одеса) та інструментальний дует (Київ) у складі заслуженого артиста України Ігоря Саєнка (баян) та Мирослави Котович (скрипка).

10 грудня відбулося урочисте закриття конкурсу та нагородження переможців Х Всеукраїнського відкритого конкурсу баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття». На завершення лауреати виступили з концертною програмою.