Меню

«

»

Виховний захід до Новорічних та Різдвяних свят в інституті музичного мистецтва

11 грудня 2018 р. в інституті музичного мистецтва студенти І – ІV курсів провели виховний захід до Новорічних та Різдвяних свят, організувавши справжнє урочисте дійство. Це було своєрідне випробовування для них, оскільки глядачами-експертами були студенти, викладачі кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Ірина Паласевич, Віолета Городиська, Світлана Береза, директор інституту музичного мистецтва професор Степан Дацюк.

Студенти віртуозно продемонстрували у різноманітний спосіб свої музичні здібності, а також показали артистичну, педагогічну творчість, що є результатом вивчення навчальної дисципліни «Педагогіка». Організатором та сценаристом виховного заходу був студент групи МЗХ-41Б Богдан Демкович. На заході звучали як народні колядки, так і авторські твори студентів у виконанні Павла Мацюри та Світлани Клесовець.

Неймовірне свято, яке було справжнім іспитом для студентів, дає підстави нам сьогодні з гордістю відзначити, що формується гідна зміна сучасним педагогам-вчителям у сфері музичної освіти. Викладацький склад вдячний усім за подаровану можливість торкнутися до сакрального, творчо-креативного музичного мистецтва.

Віолета ГОРОДИСЬКА,
кандидат педагогічних наук, доцент