Меню

«

»

Вивчаємо реабілітацію на практиці у Реабілітаційному центрі «Модричі»

Уже два тижні (з 11 лютого 2019 року) студенти IV курсу навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я напряму підготовки «Здоров’я людини» проходять практику в Реабілітаційному центрі «Модричі» м. Трускавець – Центрі європейського зразка, із сучасним реабілітаційним обладнанням, де працюють досвідчені фахівці (фізичні терапевти, ерготерапевти) з міжнародним досвідом.

У Центрі проходять реабілітацію пацієнти зі складними травмами і захворюваннями та їх наслідками (хребетно-спинномозкова (спінальна) травма, черепно-мозкова травма, гостре порушення мозкового кровообігу (інсульт), міжхребцеві грижі, відлежини). Команда кваліфікованих фахівців надає пацієнтам повний спектр реабілітаційних та санаторно-курортних послуг, включаючи навчання соціально-побутовим навичкам, рекреацію та спорт із метою покращення якості життя та повної інтеграції у суспільство.

Під час проходження практики у реабілітаційному центрі студенти мають змогу застосувати теоретичні знання, удосконалити практичні вміння і навички з організації та проведення реабілітаційних заходів, набути досвіду роботи фахівця з фізичної реабілітації (фізичної терапії, ерготерапії). Високий професіоналізм працівників реабілітаційного центру та їх бажання поділитися знаннями і вміннями зі студентами, безперечно, сприятимуть у їх подальшому професійному становленні.