Меню

«

»

Всеукраїнський фестиваль науки на факультеті початкової та мистецької освіти

15 – 17 травня 2019 року на факультеті початкової та мистецької освіти проводився Всеукраїнський фестиваль науки.

У перший день фестивалю були організовані виставки наукового доробку професорсько-викладацьких колективів кафедр факультету та творчих робіт студентів спеціальності «Образотворче мистецтво».

15 травня в рамках фестивалю відбулася звітна викладацька науково-практична конференція. Науковці факультету, за традицією, відзвітували про свої досягнення за навчальний рік на 5 секційних засіданнях: «Педагогіка», «Математика, інформатика та методики викладання їх у початковій школі», «Культурологія», «Мистецтвознавство», «Українська мова та методика її викладання в початковій школі».

16 травня студенти факультету взяли участь у звітній студентській науково-практичній конференції, де обдаровані майбутні вчителі початкової школи демонстрували рівень опанування досліджуваною проблемою, уміння аналізувати наукову літературу, проводити експеримент. Кожен з її учасників мав можливість презентувати результати своєї пошуково-дослідницької роботи.

Цікаво і змістовно відбувся науково-теоретичний семінар «Інклюзивна освіта в умовах Нової української школи», який організувала доцент кафедри педагогіки та методики початкової освіти» Ірина Садова.