Меню

«

»

Вручення свідоцтв та сертифікатів про навчання військовослужбовцям звільнених у запас за освітньою програмою „Україна-НАТО”

26 травня 2017 року в актовій залі головного корпусу відбулося вручення свідоцтв та сертифікатів про навчання  військовослужбовцям звільнених у запас, які проходили навчання в Центрі перепідготовки та післядипломної освіти нашого університету за програмою курсу «Менеджмент малого бізнесу» з 1 березня до 26 травня 2017 року. Курси для військовослужбовців звільнених у запас були безкоштовні і фінансувалися цивільним бюджетом НАТО. Головною метою освітнього проекту „Україна – Нато” є психологічна реабілітація, соціальна адаптація та майбутнє працевлаштування колишніх військовослужбовців. Навчання відбувалося на підставі угоди, укладеної у червні 2014 року з Громадською організацією «Західний регіональний центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців», яка є уповноваженим представником Міжнародного фонду соціальної адаптації на Львівщині.

Ректор університету професор Надія Скотна, директор ГО „Західний регіональний центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців” Андрій Рой, менеджер програми „Україна-Нато” Крістофер Штаут і виконавчий керівник цієї ж програми Олександра Огороднікова, директор Центру перепідготовки та післядипломної освіти доцент Світлана Гірняк, заступник командира військової частини А1084 майор Ігор Воят привітали випускників курсів та вручили свідоцтва та сертифікати про навчання.