Меню

«

»

Вручення свідоцтв і сертифікатів військовослужбовцям

13 червня 2018 року в головному корпусі Франкового університету відбулася урочиста церемонія з нагоди вручення свідоцтв і сертифікатів 27 військовослужбовцям, які звільнені у запас або відставку, а також учасникам АТО, котрі успішно завершили курси з перепідготовки за програмою «Комп’ютерна графіка та WEB-дизайн».

На церемонії вручення були присутні менеджер Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців, консультант Управління з питань політичних відносин і політики безпеки Крістофер Штаудт, виконавчий керівник Програми Олександра Огороднікова, директор ГО «Західний регіональний центр сприяння перепідготовці та соціальній адаптації військовослужбовців» Андрій Рой, ректор професор Надія Скотна та директор Центру ПОДП доцент Світлана Гірняк.

Крістофер Штаудт розповів про діяльність НАТО в Україні, співпрацю з військовими та їх перепідготовку з метою адаптації до мирного життя.

Зауважимо, що мета проекту – забезпечення професійного навчання, сприяння працевлаштуванню, надання інформаційних, консультаційних, профорієнтаційних послуг військовослужбовцям, що підлягають звільненню, особам, звільненим із військової служби, та учасникам АТО.

До випускників із вітальним словом звернулася ректор професор Надія Скотна, яка розповіла про співпрацю університету з ГО «Західний регіональний центр сприяння перепідготовці та соціальній адаптації військовослужбовців» та її багаторічним очільником Андрієм Роєм.

Директор Центру ПОДП доцент Світлана Гірняк ознайомила слухачів курсів (військовослужбовців й учасника АТО) з наказом ректора за № 272-С від 13.06.18 р. про завершення навчання за програмою «Комп’ютерна графіка та WEB-дизайн» і запросила ректора професора Надію Скотну та менеджера Програми НАТО-Україна Крістофера Штаудта для вручення свідоцтв і сертифікатів.

На згадку про навчання у стінах Франкового вишу слухачі курсів зробили спільне фото.