Меню

«

»

Вручення диплома почесного доктора

27 вересня 2018 року в актовій залі головного корпусу університету відбулася урочиста вчена рада з нагоди вручення звання «Почесний доктор Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка» (HONORIS CAUSA) (протокол № 6 від 6 березня 2018 р.) президенту Університету прикладних наук ВІВЕС Йорісу Хіндріксу (Бельгія). Слово на пошану номінанта виголосили декан біолого-природничого факультету доцент Світлана Волошанська та декан соціально-гуманітарного факультету доцент Ігор Гриник, розповідаючи про основні віхи його життя та діяльності.

Доповіді виголосили: генеральна директор Асоціації Католицького університету Льовен та Посол Уряду Фландрії з охорони здоров’я Лон Гольтцер («Вища освіта у Фландрії»), декан факультету біотехнологій та охорони здоров’я Ян Вандекеркгове («Поступ, зв’язок та інновації в Університеті прикладних наук ВІВЕС»), декан факультету охорони здоров’я, медсестринства та акушерства Нансі Буке («Людиноцентроване навчання з охорони здоров’я в Університеті прикладних наук ВІВЕС»).

Почесний доктор Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Йоріс Хіндрікс виступив із доповіддю «Глобально поєднані: важливість міжнародної співпраці», а також щиро подякував вченій раді за нагороду та висловив пошану університету за співпрацю.

Разом із почесним доктором Йорісом Хіндріксом Дрогобицький педуніверситет відвідала велика делегація бельгійських науковців.