Меню

«

»

Візит експертів з якості вищої освіти до Дрогобицького університету

17 вересня 2019 року відбулася зустріч відомих експертів із якості вищої освіти з ректоратом університету, директорами та деканами інститутів і факультетів, завідувачами кафедр. Вперше гостями нашого університету стали Тарас Фініков, президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики, професор Варшавського університету, та Артем Артюхов, член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, доцент Сумського державного університету.

Під час зустрічі освітні експерти розповіли про інновації у механізмі акредитації освітніх програм, нові авторські інтерактивні методичні розробки з питань академічної доброчесності, глобальні тенденції змін у сфері вищої освіти.

Також гості завітали на кафедру правознавства, соціології та політології, де зустрілися з викладачами кафедри. Тарас Фініков як керівник багаторічного, уже легендарного, українсько-польського проекту «Інноваційний університет і лідерство» (2015 – 2019 рр.) підтримує зв’язки з учасниками усіх фаз проекту, через який пройшли близько трьохсот «лідерів освітніх змін». Учасником IІІ фази цього проекту була професор Світлана Щудло, яка впродовж листопада 2017 року знайомилася з особливостями освітнього процесу у Варшавському та Ягелонському університетах і працювала над власним мікропроектом.