Меню

«

»

Візит делегації Вищої професійної школи ім. Вітелона міста Лєгніце

2 – 5 вересня 2017 року у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка на запрошення ректора професора Надії Скотної перебувала з офіційним візитом делегація Вищої професійної школи ім. Вітелона партнерського міста Лєгніце на чолі з ректором професором Ришардом Писарським. У складі делегації були також проректор з науки та міжнародних відносин професор Єжи Пєткевич, ректор Вищої професійної школи ім. Вітелона (у 1998 – 2011рр.) почесний доктор нашого університету професор Станіслав Домбровський, заступник канцлера голова товариства «Академічна спільнота» магістр Єжи Стефаняк, координатор наукових проектів Вищої школи доктор Беата Скварек.

Представницька делегація з Лєгніце взяла участь у інавгураційних заходах із нагоди нового 2017/18 н.р. навчального року та зустрілася з ректоратом університету. Також представники польської делегації обговорили конкретні кроки співпраці з проректором з міжнародних відносин доцентом Юрієм Вовком, деканом філологічного факультету професором Ярославом Яремком, деканом біологічного факультету доцентом Світланою Волошанською, провели робочі зустрічі з завідувачами кафедр правознавства, соціології та політології професором Світланою Щудло й практичної психології доцентом Валентиною Стець, вченим секретарем університету професором Тетяною Пантюк, зустрілися з представником польських товариств міста п. Марією Галяс та відвідали Дрогобицький історико-культурний заповідник «Нагуєвичі» (директор – доцент Богдан Лазорак).

В межах зустрічей було детально обговорено наступні кроки співпраці у напрямі спільної реалізації дослідницьких, наукових та навчальних проектів, обміну викладачами, студентами та навчально-допоміжним персоналом.