Меню

«

»

Вітаємо ветеранів

8 та 9 травня в Україні, так само як у світі, відзначаються Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни.

Саме в ці дні, як ніколи, стає зрозуміло, що для України побажання миру є найголовнішим. Незгасна людська пам’ять про колосальні жертви Другої світової, про тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл вкотре застерігає світ від небезпеки повторення цієї жахливої катастрофи.

8 травня 2019 р. традиційно профком працівників та ректор університету професор Н.В. Скотна вітали ветеранів війни – учасників бойових дій і учасників трудового фронту, а також учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, ветеранів Афганістану, бійців АТО. За багаторічну сумлінну працю, особисту участь у патріотичному вихованні молоді всім, хто завітав до профкому в цей день, було надано матеріальну допомогу, подаровано квіти й фото на згадку (на загальну суму 8900 грн.).

Щиро бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, оптимізму й непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлим і щасливим!