Меню

«

»

Відбувся відбірковий тур XXVІІ загальноуніверситетського фестивалю студентських команд КВН

2 – 3 квітня 2019 року в Народному домі імені Івана Франка відбувся відбірковий тур XXVІІ загальноуніверситетського фестивалю студентських команд КВН, який присвячений Міжнародному Дню сміху. Традиційно організатором цього заходу є  профком студентів. У відбірковому турі взяли участь 9 команд, які змагалися у таких конкурсах: візитка, розминка, конкурс однієї пісні (КОП) і СТЕМ (студентський театр естрадної мініатюри).

2 квітня виступали такі команди: «INFARKT» (інститут іноземних мов), «3D» (інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій), «Лесі Українки, 46» (історичний факультет), «ФіФа» (інститут фізичної культури та здоров’я), «ФІЗМАТІВСЬКА ШПАНА» (інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій).

3 квітня за участь у фіналі боролися: «Френд Зона» (біолого-природничий факультет), «ГАЛЮЦИНАЦІЇ»  (факультет психології, педагогіки та соціальної роботи), «Як Діти» (філологічний факультет), «STILL GREEN» (факультет початкової та мистецької освіти).

Відповідно до положення, члени журі, в склад якого ввійшли учасники минулих фестивалів КВН, визначили п’ять кращих команд, що змагатимуться за чемпіонське звання у фіналі: «Френд Зона», «ФіФа», «ГАЛЮЦИНАЦІЇ», «Фізматівська Шпана» та «3D».

Ведучий фестивалю голова профкому студентів Ігор Гівчак подякував усім командам за цікаві виступи і запросив присутніх на фінальну гру, яка відбудеться 14 травня 2019 р. у Народному домі імені Івана Франка.