Меню

«

»

Відбувся державний іспит із хорового диригування

13 червня 2017 року в інституті музичного мистецтва відбувся державний іспит із хорового диригування. Програму виконувала лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, народна хорова капела «GAUDEAMUS» (художній керівник – професор Степан Дацюк, концертмейстер – Роман Хрипун).

У першому відділі прозвучали твори В.А. Моцарта, Л. Керубіні, Д. Бортнянського, К. Стеценка, Б. Вахнянина, О. Бондаренка, а в другому були виконані три частини з «Misa a Buenos Aires» аргентинського композитора Мартіна Палмері. Закінчився державний іспит твором А. Кушніренка «Молюсь за тебе, Україно».

Голова державної екзаменаційної комісії доцент Ірина Матійчин відзначила добру фахову підготовку студентів-дипломантів, які складали державний іспит, а також високий професійний рівень виконавства, цікавий та досить складний репертуар хорової капели. Ректор університету професор Надія Скотна привітала випускників з успішним виступом на державному екзамені, а також побажала творчим колективам, викладачам та студентам інституту музичного мистецтва, нових творчих досягнень, перемог на конкурсах і фестивалях в Україні та за кордоном.