Меню

«

»

Відбувся День відкритих дверей у Дрогобицькому педагогічному університеті

14 квітня 2019 року Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка гостинно зустрічав учнів-випускників загальноосвітніх середніх шкіл, адже саме цього дня тут відбувався День відкритих дверей. Випускники шкіл, які прагнуть здобути вищу освіту, мали нагоду побачити організовані інститутами та факультетами профорієнтаційні виставки, що дало змогу їм отримати фахову консультацію щодо вступу до університету, дізнатися більше про свою майбутню спеціальність та навчання в університеті.

До присутніх гостей у залі звернулися ректор університету Надія Скотна, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Віталій Філь, який детально окреслив нововведення цьогорічної вступної кампанії.

Наступним етапом заходу стала презентація кожним інститутом–факультетом свого структурного підрозділу. Кожен учень отримав інформацію, яку саме спеціальність здобуде, навчаючись в Дрогобицькому державному педагогічному  університеті. Також студенти старших курсів ознайомили учнів із активним насиченим студентським дозвіллям.

Директор Дрогобицького міського центру зайнятості Богдан Волошин, який цього дня також з колегами завітали до університету, розповів  випускникам шкіл та їх батькам про майбутнє працевлаштування після завершення навчання в педагогічному університеті.

Завершилося дійство концертною програмою, яку підготували студенти університету. На згадку про цей день, всі гості отримали набір брендової продукції університету.