Меню

«

»

Відбулося чергове засідання вченої ради університету

29 серпня 2019 р. відбулося засідання вченої ради університету. На початку засідання за пропозицією ректора університету професора Надії Скотної члени вченої ради вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх полеглих у боротьбі за незалежність України та невинних жертв обвалу будинку у Дрогобичі, який стався напередодні.

Вчена рада розглянула питання про підсумки 2018/2019 н.р. та завдання на 2019/2020 н.р., затвердила зміни до Правил прийому на навчання до університету 2019 року, коефіцієнти для розподілу штатних посад науково-педагогічних працівників, ліміт першокурсників-стипендіатів, які зараховані на перший рік навчання і яким до першого семестрового контролю буде призначатися академічна стипендія на підставі конкурсного балу, здобутого під час вступу до університету, навчальні плани першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти набору 2019 року, графік навчального процесу на 2019 – 2020 н.р. Крім того, вчена рада затвердила звіти докторантів, рекомендувала до вступу в докторантуру Ірину Лозинську, Аллу Колесник та  Галину Лялюк, присвоїла почесне звання “Заслужений професор Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка” доктору педагогічних наук, професору Тетяні Пантюк та доктору педагогічних наук, професору Миколі Пантюку; розглянула атестаційну справу доцента кафедри біології та хімії Тараса Кавецького, ухвалила рішення про перейменування кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я, присвоїла звання «Почесний доктор Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка» (HONORIS CAUSA) завідувачу кафедри біофізики та молекулярної біології біологічного факультету Бакинського державного університету, доктору фізико-математичних наук, професору Ровшану Ібрагімхаліл оглу Халілову.

Наприкінці засідання вчена рада затвердила герб та хоругву Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, проект яких було розроблено головою Українського геральдичного товариства професором Андрієм Гречилом.