Меню

«

»

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ПЕТРЕ ІВАНОВИЧУ!

Колектив Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка щиросердечно вітає Вас із 80-річчям від дня народження. Прийміть від нас побажання здоров’я, щастя, добра і благополуччя.

Значна частина Вашого життя пов’язана з роботою в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка. Розпочавши тут свою працю, Ви сходинка за сходинкою прямували до заповітної мети: вчити майбутніх учителів. Завдяки наполегливості, помноженій на глибокі знання історії, постійне самовдосконалення, науковий пошук, Ваша мрія стала реальністю, тоді як захист кандидатської дисертації засвідчив Ваше становлення як науковця і дослідника.

У Франковому університеті розкрилися й Ваші організаторські здібності, талант керівника. Понад 20 років Ви очолювали профспілкову організацію викладачів і співробітників, а згодом (упродовж 1999 – 2017 рр.) – факультет післядипломної освіти (сьогодні – центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки). Усі роки роботи в університеті, без перебільшення, були насиченими турботами про студентів, вдосконаленням освітнього процесу, наповненням його новітніми методиками, поступом уперед. Вас завжди вирізняли велика самодисципліна, жага до самовдосконалення, спрямованість на добро. Ви багато зробили для того, щоб наш заклад освіти мав своє неповторне обличчя, а його стіни не покидав дух творчості, неспокою, наукового пошуку.

Шановний Петре Івановичу, сьогодні Вам вісімдесят, а Ви продовжуєте дивувати нас своєю енергією, завзятістю, залюбленістю в раз і назавжди обрану справу. Для нас усіх Ви залишаєтеся взірцем життєрадісності й активності, душевної щедрості, оптимізму, бурхливої енергії, відповідального ставлення до справи. Ми шануємо Вас як людину принципову, але водночас чуйну справедливу та добросердечну.

У цей святковий день з українською щедрістю колектив центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки бажає Вам міцного здоров’я, душевного спокою, родинного затишку, злагоди, сонячних світанків і мирного неба над головою, щоденної радості та світлих посмішок від щебетання внуків і правнуків.

Дорогий Петре Івановичу, нехай ще довго Ваші думки будуть ясними, воля і руки твердими, серце − міцним, а в щирій душі вирує життя.

 

З повагою

колектив центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки,

колектив історичного факультету,

адміністрація університету